Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

TIC pas cu pas


TIC pas cu pas


18,90 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Comarnic Liliana
  • An aparitie: 2015
  • ISBN: 978-606-583-571-9
  • Pagini: 150

 

În cartea pe care am scris-o, ,,TIC pas cu pas”, am prezentat modalitatea de lucru în trei aplicaţii din pachetul Microsoft Office: Word, PowerPoint şi Excel care se studiază la materia ,,Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor”. Am pus în evidenţă facilităţile oferite de către cele trei aplicaţii în tehnoredactarea documentelor Word, prezentărilor PowerPoint şi a registrelor Excel.

                                                                                                  

Am structurat această carte pe trei capitole.

În primul capitol am prezentat posibilităţile de tehnoredactare a textelor, tabelelor, imaginilor, graficelor, ecuaţiilor oferite de către editorul de texte Word.

În al doilea capitol am prezentat opţiunile de realizare a prezentărilor cu ajutorul calculatorului. PowerPoint conţine instrumente puternice pentru tehnoredactarea diapozitivelor, realizarea tranziţiilor între ele şi animarea diverselor obiecte.

În cel de-al treilea capitol am realizat o prezentare a aplicaţiei Excel, punând în evidenţă opţiunile cu ajutorul cărora putem să realizăm calcule matematice, contabile complexe, precum şi grafice şi diagrame pe baza datelor reţinute în celulele foilor de calcul.

Autoarea

 

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile