TIC pas cu pas

18,00 lei


Cantitate

0234.537.441 / 0740.429.533

Program: Luni - Vineri » 09:00-16:00


 

În cartea pe care am scris-o, ,,TIC pas cu pas”, am prezentat modalitatea de lucru în trei aplicaţii din pachetul Microsoft Office: Word, PowerPoint şi Excel care se studiază la materia ,,Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor”. Am pus în evidenţă facilităţile oferite de către cele trei aplicaţii în tehnoredactarea documentelor Word, prezentărilor PowerPoint şi a registrelor Excel.

                                                                                                  

Am structurat această carte pe trei capitole.

În primul capitol am prezentat posibilităţile de tehnoredactare a textelor, tabelelor, imaginilor, graficelor, ecuaţiilor oferite de către editorul de texte Word.

În al doilea capitol am prezentat opţiunile de realizare a prezentărilor cu ajutorul calculatorului. PowerPoint conţine instrumente puternice pentru tehnoredactarea diapozitivelor, realizarea tranziţiilor între ele şi animarea diverselor obiecte.

În cel de-al treilea capitol am realizat o prezentare a aplicaţiei Excel, punând în evidenţă opţiunile cu ajutorul cărora putem să realizăm calcule matematice, contabile complexe, precum şi grafice şi diagrame pe baza datelor reţinute în celulele foilor de calcul.

Autoarea

 

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: