Limba franceza pe intelesul tuturor

14,29 lei


Cantitate

0234.537.441 / 0740.429.533

Program: Luni - Vineri » 09:00-16:00


 

     Într-o lume a tehnologiei,în care timpul este tot mai puţin destinat pentru lectura unei carţi sau pentru studiul unei limbi străine,copiii de azi se pot întreba :”De ce să învaţ limba franceză?’’

     Ei bine,răspunsul ni-l oferă tot tehnologia.La o simplă căutare pe Google aflăm că mai bine de 260 de milioane de persoane folosesc franceza pe cele cinci continente. În aproape 70 de state din lumea întreagă, franceza este limbă oficială. Franceza este şi limba străină cea mai studiată în lume după engleză. Franţa dispune de cea mai mare reţea de instituţii culturale în străinătate, instituţii în care sunt prendate cursuri de franceză pentru mai bine de 750.000 de persoane în fiecare an.

     Franceza este atât limba de lucru, cât şi limba oficială a instituţiilor precum ONU, Uniunea Europeană, UNESCO, NATO, Crucea Roşie Internaţională

     Franceza este limbă internaţională pentru teatru, pentru arte vizuale, dans, arhitectură, gastronomie, modă...Cunoaşterea limbii franceze înseamnă un acces în versiune originală la marile texte ale literaturii franceze şi francofone, dar şi la cinematografie şi muzică.

     Lucrarea de faţă se doreşte a fi un prim pas in familiarizarea copiiilor cu unele noţiuni de bază,care săîi ajute să indrăgească această limbă .

Prof Adina Magdalena Vodă

 

 

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: