.

.

TERMENI GENERALI

Rovimed  este denumirea comerciala a ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL, persoana juridica cu sediul in Bacău, Str. Razboieni 8, Sc. B, Ap. 17 Parter Jud. Bacau, 600031, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. R.C. J04/180/2010, avand CUI RO 26554603, numita in continuare ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.rovimed.com, ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.rovimed.com este proprietatea SC ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL.

ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.rovimed.com , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: comenzi@rovimed.com. ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul acesta implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

REFERITOR LA ACCESARE

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, referer. 

REFERITOR LA CLIENTI SI COMENZI

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, produse comandate, etc pe termen nedefinit. 

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti. 

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. 

Comenzile nu pot fi anulate decat prin telefon in termen limita de 24 de ore de la data comenzii. Odata facuta comanda clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi. 

In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. Acest lucru este posibil pentru ca stocul se actualizeaza in cadrul website-ului www.rovimed.com de 2 ori pe zi iar ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL opereaza si in regim B2B (Business to Business). Orice comanda va fi validata de catre echipa ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL iar in caz ca apar neconcordante de stoc si comanda dvs nu poate fi onorata in intregine va vom rambursa in maxim 24 de ore lucratoare sumele deja achitate prin intermediul Netopia.

In cazul rambursarii sumelor deja achitate cu cardul bancar ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL nu este responsabila de perioadele de procesare Netopia precum si de perioadele de operare bancare.

In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Firma noastra nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram. Cartile nu pot fi returnate, decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse, defecte de tiparire). In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea imediat ce cartea(cartile) in cauza ne sunt returnate.

REFERITOR LA INFORMATIILE DE PE SITE

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori. 

Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

REFERITOR LA E-MAILURI

Prin comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

NOTE GENERALE

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet. 

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. 

Orice conflict aparut intre ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ALTI TERMENI

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL pentru utilizarea acestui site.

ROVIMED PUBLISHING HOUSE SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.