.

.

Editura Rovimed Publishers este o firma privata infiintata in 2001, cu un profil editorial axat  pe carte scolara si universitara. Editeaza si tipareste cursuri universitare, lucrari stiintifice, tehnice, personale, doctorate pentru simpozioane, etc.

Editura a publicat un numar semnificativ de titluri noi, de asemenea, exista si numeroase lucrari realizate cu licente de la prestigioase edituri din strainatate, aceasta tendinta fiind in continua crestere. Editura si-a propus sa incurajeze autorii romani, selectati cu grija din randul unor personalitati consacrate ale invatamantului, stiintei si culturii nationale: profesori universitari, cercetatori stiintifici, cadre didactice, invatatori, scriitori.

Incepand cu 25.10.2006 editura dispune de propria tipografie digitala. : Tipografia a fost creata ca o necesitate pe piata bacauana de publicistica si servicii de tipografie digitala oferind clientilor posibilitatea de a-si tipari rapid si avantajos materialele (carti, reviste, pliante, cursuri universitare, lucrari stiintifice, tehnice, personale, doctorate pentru simpozioane, etc) cu ISBN, descriere CIP si fara restrictii de tiraj (tiparim chiar si un exemplar) Mereu am cautat sa gasim solutii de tiparire cu un raport calitate/pret cat mai bun. Am reusit sa avem astfel un pret bun la cea mai buna calitate , folosind utilaje de ultima generatie Xerox