.

Sub Crucea Sudului, prin Argentina, Brazilia, Uruguay
search
Sub Crucea Sudului, prin Argentina, Brazilia, Uruguay

Sub Crucea Sudului, prin Argentina, Brazilia, Uruguay

Autor : Doru Ciucescu
9786065839366

Doru Ciucescu este primul scriitor-calator in sapte continente, din literatura romana.

19,90 lei
Cu TVA
Cantitate

Un motiv l-a constituit caracteristicile exceptionale ale Americii de Sud, care in ciuda suprafetei de 17.840.000 de kilometri patrati, a patra din lume, cuprinde, de exemplu, Cascadele Iguazu, inaintea Cascadei Niagara, din America de Nord, dar dupa Cascada Victoria, din Africa, care se afla pe primul loc in lume. 

Biodiversitatea endemica din acest continent a constituit un alt motiv important al calatoriei, fiind alcatuita, printre altele de anaconda, lama, piranha ori tapirul In America de Sud pot fi vizitate numeroase locuri interesante, marturii ale istoriei descoperirii Lumii Noi. America de Sud mai prezinta o particularitate cu totul si cu totul remarcabila, aceea ca dintr-o populatie de peste 425.000.000 de locuitori, doar aproape 1.000.000, cei din Guyana si Surinam, vorbesc o alta limba oficiala, diferita decat celelalte, cu origine latina, si anume, spaniola, portugheza si franceza. 

"Sub Crucea Sudului, prin Argentina, Brazilia, Uruguay" este o carte cu impresii dintr-o calatorie, pe care autorul a efectuat-o in 2017 si este inclusa in colectia "Calatorii in sapte continente". De asemenea, cartea cuprinde numeroase informatii din cele mai diverse domenii – istorie, geografie, ecologie, literatura, religie, politica, sport s.a.m.d. Este de mentionat ca toate cartile din aceasta colectie sunt rodul unor calatorii reale, pe care autorul le-a efectuat in grup sau individual, prin intermediul unor agentii de turism din tara si strainatate.