.

Trasee de bumerang prin Australia
search
Trasee de bumerang prin Australia

Trasee de bumerang prin Australia

Autor : Ciucescu Doru
9786065837690
19,90 lei
Cu TVA
Cantitate

De ce Australia ca destinatie turistica?

Ma conformez unei reguli tot mai raspandite in mass-media, de protectie a auditoriului, si de la inceput previn cititorii ca acest capitol necesita aproximativ zece minute de lectura!

De ce Australia ca destinatie turistica? Aceasta a fost intrebarea pe care mi-am pus-o si care mi-au pus-o multi din cercul de cunostinte, in care ma invart. In primul rand precizez ca excursia la care am participat a avut loc in perioada 16 octombrie - 4 noiembrie 2017 si a avut ca destinatii Australia (n.a. in perioada 16 - 28 octombrie 2017), Noua Zeelanda, la care, ca un bonus oferit de agentia de turism si de compania de transport aerian - nu le dau numele, nu fac publicitate gratuita s-a adaugat, in escala zborului de la intoacere, o noapte petrecuta la hotel si un tur de oras, de o jumatate de zi in Doha, capitala Qatarului.

Un prim raspuns la intrebarea din titlu este ca m-a atras ideea sa traiesc senzatia de a ajunge aproape de antipod, la un punct de pe suprafata Pamantului, aflat diametral opus fata de Bacau, orasul meu natal, de la latitudinea nordica de 46° 35', dat fiind diferenta de fus orar de opt ore si latitudinea sudica de 37° 48', ca aceea a localitatii Melbourne, pe care am vizitat-o.